καμπινγκ

Η περιοχή του Πηλίου στην ανατολική κεντρική Ελλάδα είναι από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ελλάδας. Τα παράλια του βρέχονται από τον Παγασητικό και σχηματίζουν ήρεμες παραλίες, αλλά και το Αιγαίο όπου κυριαρχεί η άγρια και επιβλητική ομορφιά της θάλασσας χωρίς όμως να στερεί την ηρεμία και απόλαυση που προσφέρει το απέραντο γαλάζιο.

Στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου του Πηλίου, βρίσκεται η μαγευτική περιοχή Παπά Νερό,
όπου και βρίσκεται το ομώνυμο Camping. Από εδώ σας καλωσορίζουμε στο θέρετρο των θεών
και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του.

χώροι καμπινγκ

Το συγκρότημα βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο, στην περιοχή Παπά Νερό δίπλα στην μαγευτική ομώνυμη παραλία , μόλις 200 μέτρα από το χωριό του Αγίου Ιωάννη και 46 χιλ. από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, το Βόλο.

Το μαγευτικό τοπίο, το άφθονο πράσινο μέσα στο οποίο στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, σε συνδυασμό με τη χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας Παπά Νερό, όπου η πλούσια ορεινή βλάστηση φτάνει μέχρι τη θάλασσα, συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για ηρεμία και χαλάρωση.

Πέρα από την ομορφιά της φύσης, αξίζει να τονισθεί ότι το συγκρότημα του κάμπινγκ Παπά Νερό είναι ελεγμένο και τηρεί για τη λειτουργία του όλα τα κριτήρια που θέτει ο ΕΟΤ.

Το κάμπινγκ Παπά Νερό μπορεί να φιλοξενήσει τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα καθώς και σκηνές μικρού και μεγάλου μεγέθους.

εγκαταστάσεις

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παροχές του Camping Παπά Νερό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας σε ότι χρειαστείτε.