Άγιος Ιωάννης

Κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ανατολικού Πηλίου είναι χτισμένος πάνω σε μια μοναδική παραλία. Πανέμορφος οικισμός χάνεται μέσα στο βαθύ πράσινο της πλαγιάς του Πηλίου. Περιστοιχισμένος από δυο αμμουδιές μοναδικού κάλους, το Παπά Νερό και την Πλάκα, αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Πλάκα

Πανέμορφη παραλία με διάφανα κρυστάλλινα νερά και πλούσια βλάστηση που φτάνει μέχρι την άκρη της αμμουδιάς. Βρίσκεται δίπλα στον οικισμό του Αγ. Ιωάννη.

Παπά νερό

Θεωρείται από πολλούς μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδος και όχι μόνο. Πλήρως οργανωμένη (εδώ βρίσκεται και το κάμπινγκ Παπά Νερό) συνδέεται με τον Αγ. Ιωάννη με μοναδικό πεζόδρομο.

Κισσός

Παραδοσιακό χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο από τα χωριά του Ανατολικού Πηλίου, μοναδικά γραφικό, βυθισμένο μέσα στην ήρεμη και άγρια βλάστηση ενός πανέμορφου τοπίου. Ο επισκέπτης του Κισσού δεν μαγεύεται μόνο από τις ομορφιές του αλλά και από την άρτια παροχή υπηρεσιών του χωριού.

Άγιοι Σαράντα

Μια απέραντη παραλία, μαγική. Πράσινα και γαλανά νερά, διάφανα σαν κρύσταλλο, αμμουδιά χωρίς τέλος με χρυσή άμμο και τη πυκνή βλάστηση του Πηλίου να αγγίζει τη θάλασσα.

Τσαγκαράδα

Το πιο διάσημο χωριό του Πηλίου πετυχαίνει τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη πλαγιά, χαρίζει μοναδική θέα στο Αιγαίο και περιτριγυρίζεται από υπέροχες παραλίες, όρμους και κολπίσκους.

Μυλοπόταμος

Από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, έχει κερδίσει γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί για πολλά διεθνή περιοδικά. Διπλή παραλία που χωρίζεται από έναν τεράστιο βράχο με μια τρύπα – στοά στο κέντρο του. Η παραλία έχει ψιλό βότσαλο και η πρόσβαση είναι εύκολη.

Νταμούχαρη

Η Νταμούχαρη είναι ένας μικρός, γραφικός και ήσυχος οικισμός που αποτελείται από δύο κολπίσκους που ενώνονται μεταξύ τους. Πανέμορφη ακρογιαλιά με μεγάλα λευκά βότσαλα και πεντακάθαρα νερά. Παγκοσμίως γνωστή για τα γυρίσματα της ταινίας “MamaMia” . Σε συνδυασμό με το γειτονικό φαράγγι δίνουν στη Νταμούχαρη μια άγρια ομορφιά.

Φακίστρα

Είναι η παραλία που πρέπει να επισκεφθείτε για να θαυμάσετε το άγριας φυσικής ομορφιάς τοπίο. Οι απόκρημνοι βράχοι και η ακρογιαλιά με τα γαλαζοπράσινα νερά θα σας ενθουσιάσουν. Για την παραλία θα χρειασθεί περπάτημα 10 λεπτών σε μονοπάτι. Κατεβαίνοντας θα ανακαλύψετε ένα απίστευτο ξωκλήσι μέσα σε βράχο, της Παναγίας.