Κανονισμοί Λειτουργίας

 1. Η είσοδος στο κάμπινγκ γίνεται από τη ρεσεψιόν η οποία λειτουργεί από τις 8.00 μέχρι τις 23.00. Oι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδώσουν κατά την είσοδο στο Camping το διαβατήριο ή την ταυτότητά τους, τα οποία και παραµένουν στη Reception μέχρι τη στιγµή της αναχώρησής τους. Μετά τις 23:00 απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος οχημάτων.

 

 1. Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται μέχρι τις 17:00 μμ. (ν. 1652/86 άρθρο 9)

 

 1. Η θέση των μόνιμων κατασκηνωτών ορίζεται από την ρεσεψιόν.

 

 1. Τα αυτοκίνητα τοποθετούνται σε θέσεις που υποδεικνύονται από τη διεύθυνση. Απαγορεύεται η χρήση των ηχητικών των αυτοκινήτων στο χώρο του κάμπινγκ.

 

 1. Απαγορεύεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του κάμπινγκ αλλά και στην παραλία. Για μπάρμπεκιου θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή την ατομική σας ψησταριά στον χώρο σας (χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας).

 

 1. Ώρες κοινής ησυχίας είναι από 15.00 έως 17.00 και από 00.00 έως 08.00.

 

 1. Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου τους.

 

 1. Ζημιές που προκλήθηκαν από υπαιτιότητα κατασκηνωτή και επισκεπτών, σε εγκαταστάσεις ή συσκευές της μονάδος, βαρύνουν τους κατασκηνωτές.

 

 1. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση σε περίπτωση κλοπής, φθοράς, πυρκαγιάς, θεομηνίας ή τρομοκρατικών ενεργειών.

 

 1. Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών οφείλουν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους. Τα παιδιά μπορούν να κινούνται µε τα ποδήλατα τους στο Camping µε απόλυτη ποινική και αστική ευθύνη των γονιών τους.

 

 1. Η εκκένωση χημικών τουαλετών επιτρέπεται μόνο στους ειδικά για τη χρήση αυτή χώρους.

 

 1. Η ταχύτητα των οχημάτων εντός του κάμπινγκ, δεν δύναται να υπερβαίνει τα 10 χλμ.

 

 1. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον μόνιμο κατασκηνωτή τόσο κατά την θερινή όσο και κατά την χειμερινή περίοδο την αλλαγή θέσης, τη μεταφορά του σταθμευμένου κατασκηνωτικού μέσου σε άλλο υποδεικνυόμενο εντός του καταλύματος χώρο ή ακόμα να προβεί η ίδια στην μεταφορά του εφόσον υπάρχει ειδικός λόγος.

 

 1. Απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση προσθήκη, που αλλοιώνει την εικόνα του κάμπινγκ, τόσο επί του κατασκηνωτικού χώρου όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου όπως η κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθηκών, μπάρμπεκιου, ανεξαρτήτως υφής υλικών κατασκευής.

 

 1. Απαγορεύεται η αφαίρεση τροχών και η στήριξη σκηνών με διαφορετικά από τα παραδοσιακά μέσα στήριξης.

 

 1. Τα κατοικίδια επιτρέπονται. Κατά την άφιξη ο κατασκηνωτής υποχρεούται να παραδώσει στην υποδοχή αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του ζώου με όλα τα εμβόλια καθώς και πιστοποιητικό της κτηνιάτρου ότι έχει γίνει το εμβόλιο κατά της λύσσας. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι δεμένα. Οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να φροντίζουν για τη συλλογή των περιττωμάτων τους και να μην ενοχλούν τους άλλους κατασκηνωτές . Απαγορεύεται η χρήση των κοινόχρηστων χώρων (WC, ντους ) από τα κατοικίδια, καθώς και η είσοδος και παραμονή τους στο χώρο του bar και του εστιατορίου.

 

 1. Απαγορεύεται να πλένετε το τροχόσπιτο, τη σκηνή ή το αυτοκίνητο εντός του κάμπινγκ.

 

 1. Απαγορεύεται εντός του κάμπινγκ η αποθήκευση καυσίμων ή άλλων εύφλεκτων υλικών, καθώς και το άπλωμα διχτυών.

 

 1. Η είσοδος των κατασκηνωτών και των επισκεπτών γίνεται από την κεντρική είσοδο και μόνο. Όλοι οι κατασκηνωτές φορούν βραχιολάκι για έλεγχο και ασφάλεια του χώρου.

 

 1. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό – ραδιόφωνο – ΤV – ψυγείο. Απαγορεύεται η χρήση AC / ηλεκτρικά μάτια – καφετιέρες – φούρνοι μικροκυμάτων max 1500 w.

 

 1. Η εξόφληση του λογαριασμού των μόνιμων κατασκηνωτών θα πρέπει να γίνεται ως εξής : με την είσοδο 40%, 1 Ιουλίου – 30% και 1 Αυγούστου -30% ( σύμφωνα με τον νόμο 5205/91 ).

 

 1. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδίδουν προς φύλαξη στην ρεσεψιόν κάθε ιδιόκτητο αντικείμενο αξίας. Η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κλοπής, φθοράς, πυρκαγιάς ή τρομοκρατικής ενέργειας.

 

 1. Οι λογαριασμοί εξοφλούνται κατά την αναχώρηση.

 

 1. Απαγορεύεται αυστηρά η κυκλοφορία αυτοκινήτων – μοτοποδηλάτων για λόγους αναψυχής εντός του καταλύματος.

 

 1. Υλικές ή ηθικές βλάβες που προκλήθηκαν λόγω θεομηνίας, κατάστασης πολέμου ή ανωτέρας βίας δεν βαρύνουν την επιχείρηση.

 

 1. Με σεβασμό στην φύση, λειτουργεί εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και πυρασφάλειας. Λόγω της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση χημικών, απορρυπαντικών (χλωρίνη, ΟΜΟ, TIDE κα). Συμβατά μόνο οικολογικά προϊόντα.

 

 1. Η είσοδος και παραμονή στο κάμπινγκ σημαίνει και την αποδοχή των όρων του παρόντος κανονισμού

 

Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα της απομάκρυνσης χωρίς δεύτερη προειδοποίηση στους κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας. Πιστεύουμε ότι με αλληλοσεβασμό στο μαγευτικό χώρο του κάμπινγκ Παπά Νερό θα περάσουμε όλοι στιγμές αξέχαστες και μοναδικές.

Από τη Διεύθυνση του Κάμπινγκ